cbd sverige cannabis buds shakes

Guldklimparna i påsen – CBD SHAKES

EN helt ny produkt ifrån HERBMED och VIRACAN. Kanske inte helt superny men i en ny variant. Innan så har du kunnat handla SMUL och NUGGETS i egna förpackningar men i ett led att förbättra vår miljöpåverkan och även efter förfrågningar ifrån er kunder har vi nu valt att packetera dessa dyrgripar i en och samma påse.

Vi presenterar “SHAKES premium” samma kvalitet, samma styrka men med mer i påsen till ett bättre pris.

Another man’s Treasure!

Perfekta smulor, nuggets och trikomer som blir kvar efter att de största och finaste blommorna blivit paketerade. I vanliga fall sorteras dessa smulor ut till att producera olja eller andra CBD-produkter som hudkrämer eller tvål. Nu erbjuder vi istället dig som kund dessa till ett mycket förmånligt pris.

premium shakes cannabis buds cbd

Dom finaste partiklarna

Det fina materialet längst ner i påsen är egentligen det som är mest potent och där det finns fullt av kristaller och alla andra fin partiklar som annars sitter på blomman. CBD Shakes är samma växtmaterial som vanligt och doftar härligt!

Tänk dig att du har de finaste och största budsen högst upp i burken, när du skakar burken så ramlar de lösa kristallerna, trikomer och det allra finaste partiklarna längre ner i burken. De minsta hamnar längst ner och blir kryddade med alla dessa goda partiklar. Det som är allra längst ner i burken som man kan kalla smulor eller som det internationellt kallas: “Shakes”!