Amphora – Sommarens naturligaste nyhet

I början av juni i år lanserade vi en revolutionerande produkt på marknaden. En CBD Vape Inhaler i stilrent och hållbart material. Med tillhörande Cartridges som endast innehåller rena och noggrant kontrollerade ingredienser. Ett lätthanterligt, snyggt och smidigt tillbehör som passar dem flesta. Vi ger er – Amphora

Och nu att presenterar vi stolt denna produkt ännu en gång fast lite närmare. Amphoras patenterade teknik bygger på ett destillat gjort med endast två naturliga ingredienser. Dessa ingredienser består av 100% organiskt odlad hampa och växtbaserade terpener. Detta är ett såkallat Live-resin. Det är därför Amphoras produkter både smakar och doftar fantastiskt.

Dessa carts passar perfekt i samtliga av Amphoras vapepennor men går även ihop med andra märken som har en standard 510 gänga. Dom finns i 4 oilka smaker med en stor variation från citron och tall till enbär och grapefrukt. På så sätt har du möjligheten att hitta den smak som passar just dig och dina behov bäst.

Amphoras produkter är helt fria från Vitamin E, Propylen glykol, Glycerin och MCT-olja. Allt för att garantera dig en så ren och naturlig produkt som möjligt. Även plasten som används i pennorna är gjord av så kallad Medical Grade-plast som är giftfri och coilen inuti pennorna är keramisk.

Vi på Herbmed ställer höga krav på de produkter som vi säljer. Allt vi säljer testas av en tredje, oberoende part så att du ska få en så ärlig och högkvalitativ produkt som möjligt. Detta gäller för våra egna produkter och likaså för utomstående leverantörer. Amphora uppfyller dessa krav mer än nog och det är därför vi stolt kan marknadsföra och sälja deras produkter via vår hemsida.

Se alla Amphoras CBD produkter här >>