Super Silver Haze - CBD Buds Herbmed.se

Press release – Världens starkaste CBD Buds

Världens Starkaste CBD Buds med naturlig THC/CBD ratio på 1:117

Webbshoppen Herbmed och varumärket VIRACAN slår ännu ett nytt rekord och lanserar nu “Världens starkaste CBD Bud” (CBD Buds kallas i folkmun den icke pollinerade blomställningen från honplantan av arten Cannabis Sativa). Rekordet avser en icke processad, 100% naturlig blomma utan tillsatta CBD kristaller som i sin torkade form uppmättes till otroliga 17,2% CBD. Det sensationella rekordet ligger i förhållandet mellan Cannabidiol innehållet på 17,2% mot det blygsamma innehållet av THC som ligger på 0,15% och ger ett förhållande mellan THC och CBD på hela 1:117. Ända sedan Herbmed lanserade CBD buds i juli 2019 har flera andra företag följt efter och marknaden har exploderat i hela Europa och intresset för CBD buds med högt innehåll av CBD är mycket stort.

Visa produkten här: https://herbmed.se/produkt/super-silver-haze-cbd-buds/

Herbmed har sedan starten 2017 levererat CBD produkter i hela europa såsom CBD oljor, kapslar, hudkrämer och sedan sommaren 2019 CBD buds. Dvs laglig hampa odlad i Europa med högsta tänkbara kvalitet. Alla CBD buds som säljs av Herbmed kommer ifrån godkända och certifierade frösorter och alla buds har en laglig THC halt som underskrider 0.2%. Det som gör att Herbmeds produkter sticker ut i mängden är bland annat att CBD halten är otroligt hög i jämförelse med buds från andra tillverkare. “Super Silver Haze” har mest CBD någonsin på naturlig väg; 17.2%.

Herbmed är mycket stolta att kunna erbjuda en äkta premium produkt med rekord ratio 1:117. Faktum är att “Super Silver Haze CBD Buds” har mer CBD än det godkända läkemedlet Bedrocan. Produkten säljs just nu direkt via Herbmeds hemsida eller återförsäljare runt om i Europa i storlekarna 2, 5, 10 och 20 grams påsar. Påsarna är specialtillverkade för att packas med Cannabis och är totalt lufttäta och med en antistatisk yta. Påsarna packas och vägs upp mycket noggrant för att garantera kvalitet och vikt. Varje påse är även märkt med ett ID och batchnummer för att man enkelt skall kunna spåra tillbaka innehållet till exakt odling och skörd. Herbmed jobbar nu även på att till sommaren 2020 kunna spåra hela vägen ner till vilka exakta plantor hos leverantören innehållet kommer ifrån.

-Vi startade redan på hösten 2018 att besöka odlare i de södra delarna av Europa och investerade mycket tid till att hitta och knyta goda relationer med de odlarna som vi fann höll den kvalitet och standard som vi sökte.

-Ett fåtal företag sålde hampa i sin råa form redan innan oss men dessa produkter höll inte kvalitén som vi kräver. Det var inget fel på den överlag men det mesta av de hampa som fanns tillgänglig är odlad utomhus och full med fröer och kvistar. Det är omöjligt att få den kvalitet som vi var ute efter med en utomhusodling.


Rickard Svensson, Produktutvecklare Herbmed

Den nya produkten “Super Silver Haze” har en naturlig CBD halt på 17,2% med THC halt på 0,15% vilket till dags datum är ett rekord. Det finns produkter med mer CBD eller som ligger nära men det är hybrider och man har använt korsade frösorter vilket detta inte är.

Men hur kan då Herbmed lyckas med detta på en vanliga Industrihampa? Jo allting hänger på själva odlingen och tekniken bakom och utan att berätta för mycket om hur vi exakt har gjort så kan jag enkelt förklara att plantorna odlas i mycket sofistikerade inomhusodlingar med aquaponics teknik vilket gör att både skörd och kvalitet blir otroligt hög berättar Rickard Svensson, produktutvecklare.

Hos Herbmed är man mycket stolta över framgången och lovar att man kommer med många fler spännande CBD produkter under 2020.

VIRACAN© som är varumärket bakom Herbmeds CBD Buds är nu på fram mars i Europa och man har senaste 6 månaderna knutit nya avtal med fler odlare för att kunna hantera den stora efterfrågan som produkterna fått. Man planerar också inom kort att släppa sin helt nya hemsida där återförsäljare enkelt kommer kunna lägga nya beställningar direkt.

Sofistikerad odlingsteknik

Aquaponics

Att odla stora mängder och med garanterat hög kvalitet kräver en mycket sofistikerad teknik som bara en handfull odlare i Europa erbjuder. Tekniken som används kallas för aquaponics och fungerar enkelt förklarat så att plantorna hänger ovanför en vattenledare som hela tiden levererar nytt och syresatt vatten med mycket näring. Lägg sedan till avancerad ljusteknik som kan simulera både soluppgång, solnedgång och även månljus kan man säkerställa att plantorna får det absolut bästa tänkbara ljuset. Plantorna tror helt enkelt att dom växer utomhus berättar Rickard.

Spana in produkten här: https://herbmed.se/produkt/super-silver-haze-cbd-buds/

Slide Aroma Profile Calming Energizing SSH Super Silver Haze Manufacturer: VIRACAN Harvested in: EU 22.8% CBD 0.18% THC Limonene TERPENES Myrcene gradient Caryophyllene Citrus Herbal Peppery CBG CANNABINOIDS wb_cloudy 590 mg/kg 940 mg/kg CBN 138 mg/kg THCV MORE INFO EU Certified Variety FINOLA Type SATIVA LIGHT History Super Silver Haze, bred by Green House Seeds, was the first prize winner at the High Times Cannabis Cup in 1997, 1998, and 1999. Crossing genetics of Skunk, Northern Lights, and Haze. Alot of herbal, peppery and a hint of citrus aroma.