Hälsomässan CBD

TVHELSE intervjuar Jacob om Herbmed och CBD Olja

Herbmed ställde ut på Älvsjömässan på Sveriges största hälsomässa med över 40 000 besökare. Det var en otroligt rolig upplevelse för oss och vi fick träffa både nya och gamla kunder. Vi hade i förväg räknat med ganska stor anstormning men inte att vi skulle sälja slut på alla varor redan efter en dag. Men vi tog självklart emot beställningar ändå som vi skickade ut veckan efter.

Nya återförsäljare

Under mässan knöts även en hel del nya återförsäljare upp  till Herbmed och vi finns nu i både; Göteborg, Malmö, Hudiksvall, Jönköping och Ystad och självklart på flera butiker i Stockholm. Återförsäljare till Herbmed har även nu i dagarna fått en helt ny egen sida där man kan lägga ordrar och hämta material.

Intervjuer

Vi blev under dom här tre dagarna kontaktade av flera medier blanda annat en av Sveriges största dagstidningar som just nu håller på och gör ett reportage om CBD oljan och hur den används av människor där vi också då är med i. Reportaget beräknas vara klart i Januari 2019. Sedan var både TV4 och och SVT där och ställde några korta frågor men även Norska TVHELSE var där och gjorde en intervju som du kan se nedan.

Syns nästa år

Vi kommer självklart vara med nästa år igen och redan nu har vi stora planer på vår yta och även andra mässor som händer nu i vår 2019,