CBD Återförsäljare Sverige

Återförsäljarinformation Herbmed nr: 4 – 20181024

Hösten närmar sig med stormsteg och det börjar nu bli dags att bunkra upp inför alla stora helger som  kommer snart. Först ut har vi Halloween som är en av de stora säljdagarna under hösten och sedan har vi årets höjdpunkt som är Black Friday och självklart också då Black Monday som på senare år blivit större och större här i Sverige.

NYA PRODUKTER PÅ G

Vi har också nu i sommar jobbat fram flera helt nya CBD produkter som du kommer få mer information om nu under hösten och i Q1 2019. Vi kan dock redan nu meddela att vi blir det första företaget i hela Europa att ta fram en Kolsyrad Wellness och Sport dryck innehållandes CBD. Vi kallar dom CBD CAN som står för “CBD IN A CAN”. Vi kommer lansera dessa tre drycker under Q4 2018 till ett fåtal av våra återförsäljare och sedan gå ut till full försäljning under Q1 2019.

-Efter cirka ett år att utveckling och tester och prototyper så har vi nu äntligen som enda och första företag i hela europa lyckats ta fram en kolsyrad CBD dryck som inte bara smakar bra utan också fungerar perfekt till och efter träning. Vårat labb har jobbat stenhårt med recepten och vi har nu lyckats att faktiskt få till ett CBD isolat som går att lösas upp i vatten. Jag är jätte stolt över mitt team av medarbetare och vårat labb har gjort ett fantastiskt jobb med att ta fram den här produkten. Många förstår inte hur svårt det har varit att just få CBD extraktet till att bli vattenlösligt och det ligger ett riktigt gediget arbete bakom.

/Jacob Heidrich – Product Manager 
HERBMED®

Dom första burkarna är nu i produktion och dom förväntas landa på hyllorna redan nu i November ute hos våra återförsäljare. Vi startar som sagt med tre stycken olika typer av drycker.

  • CBD Water®
    Är en fräsch och lätt kolsyrad vatten utan några smakämnen eller färgämnen. 20mg CBD
  • CBD SPORT®
    Är en uppiggande och kolsyrad energidryck för dig som tränar eller har en aktiv livsstil. Fylld med taurin och koffein samt CBD 20mg (kommer i flera smaker).
  • CBD Rehydrate®
    En wellness dryck och lätt kolsyrad full med vätskebalancerade ingredienser såsom salt och elektrolyter samt 20mg CBD (kommer i flera smaker).

CBD CAN Water Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *